Vanhoja kuvia sukuseuran nettiin?

Omistatko vanhoja valokuvia, joita voisi laittaa sukuseuran nettisivuille? Otamme mielellämme vastaan kuvia, skannaamme ne ja lähetämme sinulle takaisin. Kuvat voivat olla paikoista, ihmisistä tai muista suvun vaiheisiin liittyvistä asioista. Lisätietoa Pirita Heinolta (pirita.heino@gmail.com).

Huom! Tekijänoikeus- ja tietosuojalakien vuoksi sivustolla ei julkaista elossa olevien henkilöiden tietoja tai sellaisia kuvia, joista heidät voidaan tunnistaa, ilman heidän antamaansa lupaa. Edesmenneiden henkilöiden tietoja julkaistaan harkinnan mukaan, vain yli 100 vuotta vanhat tiedot voidaan julkaista vapaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.